Međunarodna nedelja prevencije prevara

Vesti Datum: 19.11.2020.

Udruženje banaka Srbije priključilo se Međunarodnoj nedelji prevencije prevara i 18. i 19. novembra će, preko Zoom platforme, održati događaj na ovu temu.

Iako je koronavirus ograničio aktivnosti u mnogim delovima sveta, prevencija i otkrivanje prevara su sada bitnije nego ikada. Stoga je Udruženje banaka odlučilo da se uključi u globalne aktivnosti za minimalizovanje uticaja prevara, kroz promociju edukacije i širenje svesti o prevarama u formi dvodnevne onlajn konferencije u sklopu Međunarodne nedelje prevencije prevara (International Fraud Awareness Week), navodi se u saopštenju.

Ovaj događaj se organizuje u saradnji sa Udruženjem sertifikovanih istražitelja prevara Srbije (Association of Certified Fraud Examiners), uz podršku velikih IT kompanija i vendora, a sam događaj će pokriti relevantne teme kao što su: zaštita digitalnog identiteta, informaciona bezbednost, sajber bezbednost i digitalni operativni rizici. Program je namenjen C-level direktorima, stručnjacima za informacionu bezbednost, ili specijalistima za IT bezbednost ili prevenciju prevara.

Detaljniju agendu i uputstva za registraciju možete naći ovde

Vesti


Ostale objave iz ove kategorije:

Međunarodna nedelja prevencije prevara
A1 mreža pokreće 2000 solarnih panela

okt 14, 2022

U želji da doprinese smanjenju karbonskog otiska korišćenjem energije iz obnovljivih izvora, kompanija A1 Srbija postavila je 2000 solarnih panela i time postala prva telekomunikaciona kompanija na tržištu Srbije čija se mrežna..

Pročitaj više...

Međunarodna nedelja prevencije prevara
PAYTEN organizuje hakaton, pobednik dobija 4000 evra

okt 12, 2022

Payten , regionalni IT lider u oblasti bezgotovinskih plaćanja i član ASEE grupe, organizuje hakaton koji će se održati od 25. do 27. oktobra u Beogradu. Tema ovog programerskog takmičenja je razvoj Android aplikacije za Android POS..

Pročitaj više...

Međunarodna nedelja prevencije prevara
Održana Šesta Međunarodna eSecurity Konferencija

okt 6, 2022

Informaciona bezbednost je od izuzetnog značaja u današnjem svetu, rekao je  predsednik Udruženja eSigurnost dr Igor Franc  na otvaranju  Šeste međunarodne eSecurity konferencija , u..

Pročitaj više...

Međunarodna nedelja prevencije prevara
Još malo do početka šeste eSecurity konferencije

sep 16, 2022

Šesta eSecurity konferencija će se održati od 27. do 29. septembra 2022. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu, a agendu ..

Pročitaj više...