Sedma eSecurity konferencija 2023

Vesti Datum: 25.04.2023.
Sedma eSecurity konferencija 2023

Nakon šest uspešnih međunarodnih konferencija na temu IT bezbednosti i zaštite informacija Udruženje eSigurnost organizacije svoju sedmu eSecurity konferenciju, koja će se održati od 25. do 27. septembra 2023. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu.

Međunarodna eSecurity konferencija iz godine u godinu prati trendove u oblasti informacione bezbednosti u okviru finansijskih institucija, telekomunikacionih kompanija, energetskog sektora itd. Posebna predavanja biće posvećena upravljanju bezbednošću informacionog sistema, standardima i regulativama, bezbednosti mobilnih uređaja i internet stvari (IoT), zatim bezbednosti platnih kartica, elektronskog i mobilnog plaćanja, kriptografiji i blockchain tehnologiji. Na konferenciji će biti reči i o socijalnom inženjeringu, phishing napadima i naprednim ransomware pretnjama. Naši prijatelji će govoriti i o temama koje dolaze nakon problema, o digitalnoj forenzici, sistemima za oporavak podataka i rezervnim kopijama.

Konferenciju prate radionice i hands-on treninzi na temu etičkog hakovanja i digitalne forenzike. Radionice su namenjen onima koji žele da vide šta ih i kako ih napada i šta im može pomoći da detektuju napade i spreče širenje.

Posetioci konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacione bezbednosti, stručnjaci u oblasti sajber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresovani za trendove i praktične savete u vezi zaštite informacionih sistema.

Više informacija o prethodnim eSecurity konferencijama Udruženja eSigurnost možete da vidite na zvaničnom sajtu konferencije https://www.esecurity.rs/ i YouTube kanalu eSecurity konferencije, a informacije o učesničkim paketima možete naći na sledećem linku https://esecurity.rs/signup/.

Vesti


Ostale objave iz ove kategorije:

Sedma eSecurity konferencija 2023
Kroz polisu životnog osiguranja doprinosite održivosti

apr 6, 2023

Zažmurite, i zamislite da ste u prirodi, okruženi zelenim šumama i čistim planinama, sa vazduhom od kojeg se ozdravi… A onda, zamislite da ste i Vi doprineli postojanju i lepoti takvog mesta? Kao vlasnik GreenLife polise životnog..

Pročitaj više...

Sedma eSecurity konferencija 2023
Podrška i zajednički rad na održivoj budućnosti

apr 3, 2023

Poslednjih godina u sve većoj meri svedočimo tome da se svet oko nas menja neverovatnom brzinom, a samim tim i načini poslovanja. Transformacija svega što poznajemo je ne samo konstantna i brza, već često neočekivana i nepredvidiva. Upravo zato..

Pročitaj više...

Sedma eSecurity konferencija 2023
Menjajući sebe, menjamo svet oko nas

mar 20, 2023

Svet se ubrzano menja. To nam govore i najnovije studije koje pokazuju da čak 60 odsto urbane svetske populacije smatra da svojim izborima i delovanjem može da učini pozitivan uticaj na društvo i okruženje. Istovremeno, tek svaki deseti brend..

Pročitaj više...

Sedma eSecurity konferencija 2023
Generator Zero: Stub održivog i ekološki orijentisanog poslovanja OTP banke

mar 10, 2023

Pokretanjem novog ciklusa Generator ZERO konkursa, OTP banka je još jednom pokazala da je s..

Pročitaj više...