PAYTEN organizuje hakaton, pobednik dobija 4000 evra

Vesti Datum: 12.10.2022.
PAYTEN organizuje hakaton, pobednik dobija 4000 evra

Payten, regionalni IT lider u oblasti bezgotovinskih plaćanja i član ASEE grupe, organizuje hakaton koji će se održati od 25. do 27. oktobra u Beogradu.

Tema ovog programerskog takmičenja je razvoj Android aplikacije za Android POS uređaje sa inovativnim svojstvima.

Pobednički tim sa najkreativnijim rešenjem dobiće nagradu od 4.000 evra. Drugoplasirana ekipa osvojiće 2.000 evra, dok će trećeplasirani dobiti nagradu od 1.000 evra. Svi učesnici Payten hakatona dobijaju poklone iznenađenja.

Na hakatonu mogu učestvovati studenti tehničkih fakulteta, kao i svi oni koji se bave programiranjem i imaju zanimljive ideje. Prezentacija radova održaće se u Muzeju nauke i tehnike.

Tim koji se može prijaviti na Payten hakaton mora imati najmanje tri, a najviše pet punoletnih članova. Za sva pitanja i nedoumice tokom razvoja projekta, učesnicima će na raspolaganju biti mentori i partneri.

Prijatelji prvog Payten hakatona su lider na tržištu maloprodaje Delez Srbija i Castles Technology, lider u rešenjima za platnu industriju.  

Svi koji žele da učestvuju mogu prijaviti svoju ekipu OVDE najkasnije do 21. oktobra tekuće godine.

Više informacija o ovom događaju saznajte na payten-hakaton.rs.

Vesti


Ostale objave iz ove kategorije:

PAYTEN organizuje hakaton, pobednik dobija 4000 evra
SMART Balkans: Zabrinjavajući porast nasilja zasnovanog na polu i femicida na Zapadnom Balkanu zahteva hitnu reakciju institucija i drugih interesnih grupa

dec 18, 2023

Uprkos činjenici da su sve zemlje Zapadnog Balkana ratifikovale Istanbulsku konvenciju i uspostavile pravni institucionalni okvir za nju, kao i usluge za žrtve nasilja, nastavlja se drastičan rast nasilja zasnovanog na polu i naročito broja femicida. Ovi..

Pročitaj više...

MTriam pobednik drugog Payten hakatona

dec 6, 2023

Proglašenjem pobednika završen je drugi hakaton koji je organizovala kompanija Payten ,regionalni IT lider u oblasti bezgotovinskih plaćanja i član ASEE grupe...

Pročitaj više...

PAYTEN organizuje hakaton, pobednik dobija 4000 evra
FIC Insight: Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu

nov 1, 2023

Jedna od najznačajnijih novina koje donosi novi Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu jeste i uvođenje osnovnih pravila u vezi sa radom od kuće, o čemu se između ostalog govorilo na “FIC Insight" – okupljanju koje je organizovao Savet stranih..

Pročitaj više...

PAYTEN organizuje hakaton, pobednik dobija 4000 evra
Održana Sedma eSecurity konferencija 2023

okt 2, 2023

Sedma međunarodna eSecurity konferencija , u organizaciji Udruženja eSigurnost , održana je u od 25. do 28. septembra 2023. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu. Ovogodišnja konferencija je donela veliki broj..

Pročitaj više...