Još malo do početka šeste eSecurity konferencije

Vesti Datum: 16.09.2022.
Još malo do početka šeste eSecurity konferencije

Šesta eSecurity konferencija će se održati od 27. do 29. septembra 2022. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu, a agendu možete preuzeti ovde.

Međunarodna eSecurity konferencija, kao i svake godine, tajaće tri dana. Prvog dana, 27. septembra, se održava hands-on radionica i taj dan organizatori nazivaju Zero Day. Naredni dani, 28. i 29. septembar, su namenjeni za izlaganje i predavanja sponzora i predavača po pozivu. Na konferenciju je dolazak potvrdio veliki broj predavača, a organizovaće se i dve panel diskusije kako bi se bolje sagledale aktuelne teme u cyber svetu.

 

Upoznavanje i druženje je uvek jedan od bitnih aspekata konferencije. Na samoj konferenciji ali i van konferencijske sale učesnici i predavači će moći da provedu kvalitetno vreme i razmene znanje i iskustvo. Konferencija uključuje svečanu večeru organizovanu na splavu Viva, kao i druge slične aktivnosti i dešavanja.

 

Posetioci konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacione bezbednosti, stručnjaci u oblasti sajber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresovani za trendove i praktične savete u vezi zaštite informacionih sistema.

 

Za konferenciju se možete prijaviti na sledećem linku https://esecurity.rs/signup/.

 

Više informacija o prethodnim eSecurity konferencijama možete da vidite na zvaničnom sajtu konferencije

-        https://www.esecurity.rs/ i

-        YouTube kanalu eSecurity konferencije.

Vesti


Ostale objave iz ove kategorije:

Još malo do početka šeste eSecurity konferencije
A1 mreža pokreće 2000 solarnih panela

okt 14, 2022

U želji da doprinese smanjenju karbonskog otiska korišćenjem energije iz obnovljivih izvora, kompanija A1 Srbija postavila je 2000 solarnih panela i time postala prva telekomunikaciona kompanija na tržištu Srbije čija se mrežna..

Pročitaj više...

Još malo do početka šeste eSecurity konferencije
PAYTEN organizuje hakaton, pobednik dobija 4000 evra

okt 12, 2022

Payten , regionalni IT lider u oblasti bezgotovinskih plaćanja i član ASEE grupe, organizuje hakaton koji će se održati od 25. do 27. oktobra u Beogradu. Tema ovog programerskog takmičenja je razvoj Android aplikacije za Android POS..

Pročitaj više...

Još malo do početka šeste eSecurity konferencije
Održana Šesta Međunarodna eSecurity Konferencija

okt 6, 2022

Informaciona bezbednost je od izuzetnog značaja u današnjem svetu, rekao je  predsednik Udruženja eSigurnost dr Igor Franc  na otvaranju  Šeste međunarodne eSecurity konferencija , u..

Pročitaj više...

Još malo do početka šeste eSecurity konferencije
Fintek hakaton Centralne banke Crne Gore – otvoreno i za timove iz Srbije

sep 6, 2022

Centralna banka Crne Gore, u saradnji sa ICT Cortexom i Udruženjem banaka Crne Gore, drugu godinu zaredom organizuje međunarodnu CBCG Fintek konferenciju i CBCG Fintek Hakaton, takmičenje u oblasti primene finansijskih tehnologija. Hakaton će biti održan..

Pročitaj više...