Kaspersky na filmu - "Mesečev pad"

Vesti Datum: 03.02.2022.

Kompanija Kaspersky,globalna kompanija iz oblasti sajberbezbednosti, pojavila se na filmskom platnu u epskom naučno-fantastičnom filmu Rolanda Emeriha “Mesečev pad”, kao zaštitnik junaka koji kreću na istorijsko putovanje kako bi spasili planetu.

“Kao i u filmu u kome štitimo ključnu svemirsku misiju heroja, naša misija kao kompanije koja razmišlja o budućnosti jeste izgradnja bezbednijeg sveta za čovečanstvo, čija budućnost ne može da se zamisli bez tehnološkog napretka. Stoga je naročito važno da se kontinuirani razvoj i bavljenje istraživanjem svemira aktivno pokreću naprednom tehnologijom", rekao je Endru Vinton (Andrew Winton), potpredsednik globalnog marketinga u kompaniji Kaspersky.

Film „Mesečev pad“ se prikazuje u bioskopima od februara 2022. godine.

Kao snažan zagovornik tehnoloških rešenja i inovacija, kompanija Kaspersky ima dugu istoriju podržavanja inicijativa u oblasti svemirske nauke. Kompanija aktivno podržava istraživanje svemira u partnerstvu sa Gagarin Research and Test Cosmonaut Training centrom, pružajući posebnu sajberbezbednosnu obuku za kosmonaute i IT stručnjake koji rade u centru. Kompanija Kaspersky je takođe podržala Starmus festival – godišnji događaj koji spaja nauku, umetnost i muziku i okuplja istaknute naučnike, umetnike i istraživače svemira i inspiriše sledeću generaciju velikih umova. Kompanija Kaspersky je takođe sarađivala sa startapom za čišćenje svemirskog otpada kako bi podigla svest o svemirskom otpadu i privukla globalnu pažnju na mlade tehnološke projekte sa velikim potencijalom.

Vesti


Ostale objave iz ove kategorije:

Kaspersky na filmu -
A1 mreža pokreće 2000 solarnih panela

okt 14, 2022

U želji da doprinese smanjenju karbonskog otiska korišćenjem energije iz obnovljivih izvora, kompanija A1 Srbija postavila je 2000 solarnih panela i time postala prva telekomunikaciona kompanija na tržištu Srbije čija se mrežna..

Pročitaj više...

Kaspersky na filmu -
PAYTEN organizuje hakaton, pobednik dobija 4000 evra

okt 12, 2022

Payten , regionalni IT lider u oblasti bezgotovinskih plaćanja i član ASEE grupe, organizuje hakaton koji će se održati od 25. do 27. oktobra u Beogradu. Tema ovog programerskog takmičenja je razvoj Android aplikacije za Android POS..

Pročitaj više...

Kaspersky na filmu -
Održana Šesta Međunarodna eSecurity Konferencija

okt 6, 2022

Informaciona bezbednost je od izuzetnog značaja u današnjem svetu, rekao je  predsednik Udruženja eSigurnost dr Igor Franc  na otvaranju  Šeste međunarodne eSecurity konferencija , u..

Pročitaj više...

Kaspersky na filmu -
Još malo do početka šeste eSecurity konferencije

sep 16, 2022

Šesta eSecurity konferencija će se održati od 27. do 29. septembra 2022. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu, a agendu ..

Pročitaj više...