eFiskal za lakši prelazak na digitalni sistem fiskalizacije

Vesti Datum: 29.12.2021.

U skladu sa novom regulativom o e-fiskalizaciji, kompanija A1 je pokrenula eFiskal uslugu, za koju kaže da će poslovnim korisnicima omogućiti efikasnije poslovanje, optimizaciju troškova kao i ubrzanje poslovnih procesa.

Osim kompletnog fiskalnog rešenja, poslovni korisnici će imati stalnu korisničku podršku tokom procesa prijave i kasnije pri instalaciji i održavanju.  

Osnovni A1 eFiskal paket, pored elektronskog uređaja za fiskalizaciju, obuhvata jedinstvenu sertifikovanu A1 aplikaciju za pouzdan i bezbedan prenos podataka Poreskoj upravi, kao i 20 GB interneta. Shodno potrebama, korisnici mogu izabrati jedan od dva uređaja sa ekranom osetljivim na dodir, integrisanim štampačem fiskalnih računa, skenerom bar-kodova i nizom drugih funkcija. Jedan je pogodan za frizerske salone, dostavne servise i trgovinske radnje, a drugi je desktop model sa dva ekrana i zadovoljiće sve potrebe HORECA i maloprodajnog sektora, kao i ostale objekte sa visokom frekvencijom kupaca i velikim brojem proizvoda.

Apoteke, dostavni servisi i trgovine mogu se opredeliti za A1 eFiskal plus paket, koji sadrži uređaj koji je pored izdavanja računa može da obrađuje plaćanja svim platnim karticama, eliminišući potrebu za nabavkom dodatnih uređaja i aplikacija za kartična plaćanja. Paketi su i cenom konkurentni, sadrže sve zakonom propisane karakteristike.

A1 korisnicima uz vrhunska bezbednosna rešenja pruža stabilnu i brzu internet konekciju. Kvalitet A1 mreže potvrdila su i nezavisna merenja, najpre kompanija Ookla koja je ovu mrežu proglasila najbržom mobilnom mrežom u Srbiji u 2021, a potom i RATEL (Regulatorna agencija za elektronske komunikacije), na čijem nacinalnom benchmarking-u je rangirana kao druga po kvalitetu. 

Vesti


Ostale objave iz ove kategorije:

Prošle godine pokradeno 14 milijardi dolara u kriptovalutama

jan 13, 2022

Tokom prošle godine ukradeno je rekordnih 14 milijardi dolara u kriptovalutama, pokazuju podaci kompanije Chainalisis. Ovo je rast od čitavih 97 odsto u odnosu na godinu pre, a tome su doprinele krađe nastale usled prevara koje su bile i..

Pročitaj više...

Partnerstvo Mastercarda sa Evropolom za unapređenje sajber bezbednosti širom Evrope

dec 21, 2021

Kompanija Mastercard Evropa i Agencija Evropske unije za saradnju u sprovođenju zakona, Evropol, potpisali su partnerstvo za saradnju na..

Pročitaj više...

Zaštita podataka o ličnosti važan stub odgovornog poslovanja

dec 15, 2021

Na skupu pod nazivom „Lideri odgovornog i časnog poslovanja u doba nove pismenosti” potpisan je Memorandum o saradnji između Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o..

Pročitaj više...

FBI saopštio da je kubanski ransomware napao 5 ključnih sektora

dec 5, 2021

FBI je objavio da je kubanski ransomware pogodio "49 entiteta u pet kritičnih infrastrukturnih sektora" iz zahtev da se plati 43,9 miliona dolara otkupa.  Pogođena su preduzeća u finansijskom sektoru, zdravstvu, vladi, proizvodnji i..

Pročitaj više...