Džon Koleti - novi šef globalnog sajber osiguranja u Swiss Re

Vesti Datum: 14.09.2021.

Swiss Re je objavio planove za stvaranje centralnog tima za sajber osiguranje. Džon Koleti pridružio se Swiss Reu kao šef globalnog sajbera. Maja Bundt, trenutna šefica Cyber ​​Solutionsa, odlučila je preuzeti novu ulogu u Cyber​​-centru koji je u kompetenciji Swiss Re Instituta.

Centralni tim za sajber osiguranje preuzima globalnu odgovornost za aktivnosti preuzimanja i razvoja proizvoda Swiss Rea u cyberspaceu. Stvaranjem posvećenijih sajber mogućnosti, Swiss Re nastoji dodatno ojačati ponudu svojih klijenata, kao i svoju poziciju predvodnika trendova na tržištu.

Džon Koleti dolazi iz kompanije AXA XL, gde je od 2012. godine bio glavni direktor osiguranja za sajber. Ugledni je lider na tržištu sajber osiguranja i bio je jedan od pionira u ovoj dinamičnoj delatnosti. Svojom stručnošću, Džon Koleti pomoći će Swiss Reu u rešavanju složene prirode sajber rizika, uključujući važna industrijska pitanja poput ransomwarea i agregacije rizika.

Vesti


Ostale objave iz ove kategorije:

Džon Koleti - novi šef globalnog sajber osiguranja u Swiss Re
A1 Srbija predstavila “Offensity” rešenje za nadzor bezbednosti na internetu

sep 13, 2021

Broj sajber pretnji s kojima se kompanije iz različitih industrija suočavaju svake godine raste i predstavlja jedan od najvećih izazova u modernom poslovanju. Zato je A1 Srbija razvilo "Offensity" rešenje za nadzor bezbednosti na..

Pročitaj više...

Džon Koleti - novi šef globalnog sajber osiguranja u Swiss Re
Peta eSecurity konferencija 28-30. septembar, Mona Plaza Beograd

avg 3, 2021

Međunarodna konferencija na temu IT bezbednosti i zaštite informacija u organizaciji Udruženja eSigurnost ove godine biće održana peti put, od 28. do 30. septembra 2021. godine u Hotelu Mona..

Pročitaj više...

Vodeći osiguravači sajber osiguranja osnovali kompaniju Cyber Acu View

jul 16, 2021

Vodeći sajber osiguravači AIG, AXIS, Beazley, Chubb, The Hartford, Liberty Mutual Insurance i Travelers najavili su osnivanje Cyber Acu View, kompanije posvećene jačanju napora za ublažavanje sajber rizika u industriji osiguranja. Sve aktivnosti Cyber..

Pročitaj više...

Huawei otvorio Globalni centar za transparentnost sajber bezbednosti i zaštite privatnosti

jun 10, 2021

Šteta od sajber kriminala preti da dostigne šest triliona dolara tokom 2021. godine, što je više od treće najveće ekonomije na svetu, podaci su na koje upozorava Cybersecurity Ventures, vodeći svetski istraživač u oblasti..

Pročitaj više...