Peta eSecurity konferencija 28-30. septembar, Mona Plaza Beograd

Vesti Datum: 03.08.2021.
Peta eSecurity konferencija 28-30. septembar, Mona Plaza Beograd

Međunarodna konferencija na temu IT bezbednosti i zaštite informacija u organizaciji Udruženja eSigurnost ove godine biće održana peti put, od 28. do 30. septembra 2021. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu.

Međunarodna eSecurity konferencija iz godine u godinu prati trendove u oblasti informacione bezbednosti u okviru finansijskih institucija, telekomunikacionih kompanija, energetskog sektora itd. Posebna predavanja biće posvećena upravljanju bezbednošću informacionog sistema, standardima i regulativama, bezbednosti mobilnih uređaja i internet stvari (IoT), zatim bezbednosti platnih kartica, elektronskog i mobilnog plaćanja, kriptografiji i blockchain tehnologiji. Na konferenciji će biti reči i o socijalnom inženjeringu, phishing napadima i naprednim ransomware pretnjama. Govoriće se i o temama koje dolaze nakon problema, o digitalnoj forenzici, sistemima za oporavak podataka i rezervnim kopijama.

Konferenciju prate radionice i hands-on treninzi na temu etičkog hakovanja i digitalne forenzike. Radionice su namenjen onima koji žele da vide šta ih i kako ih napada i šta im može pomoći da detektuju napade i spreče širenje.

Posetioci konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacione bezbednosti, stručnjaci u oblasti sajber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresovani za trendove i praktične savete u vezi zaštite informacionih sistema.

Više informacija o prethodnim eSecurity konferencijama Udruženja eSigurnost dostupno je na zvaničnom sajtu konferencije http://www.esecurity.rs/, a informacije o učesničkim paketima nalaze se na http://www.esecurity.rs/prijava.html.

Vesti


Ostale objave iz ove kategorije:

Džon Koleti - novi šef globalnog sajber osiguranja u Swiss Re

sep 14, 2021

Swiss Re je objavio planove za stvaranje centralnog tima za sajber osiguranje. Džon Koleti pridružio se Swiss Reu kao šef globalnog sajbera. Maja Bundt, trenutna šefica Cyber ​​Solutionsa, odlučila je preuzeti novu ulogu u Cyber​​-centru..

Pročitaj više...

Peta eSecurity konferencija 28-30. septembar, Mona Plaza Beograd
A1 Srbija predstavila “Offensity” rešenje za nadzor bezbednosti na internetu

sep 13, 2021

Broj sajber pretnji s kojima se kompanije iz različitih industrija suočavaju svake godine raste i predstavlja jedan od najvećih izazova u modernom poslovanju. Zato je A1 Srbija razvilo "Offensity" rešenje za nadzor bezbednosti na..

Pročitaj više...

Vodeći osiguravači sajber osiguranja osnovali kompaniju Cyber Acu View

jul 16, 2021

Vodeći sajber osiguravači AIG, AXIS, Beazley, Chubb, The Hartford, Liberty Mutual Insurance i Travelers najavili su osnivanje Cyber Acu View, kompanije posvećene jačanju napora za ublažavanje sajber rizika u industriji osiguranja. Sve aktivnosti Cyber..

Pročitaj više...

Huawei otvorio Globalni centar za transparentnost sajber bezbednosti i zaštite privatnosti

jun 10, 2021

Šteta od sajber kriminala preti da dostigne šest triliona dolara tokom 2021. godine, što je više od treće najveće ekonomije na svetu, podaci su na koje upozorava Cybersecurity Ventures, vodeći svetski istraživač u oblasti..

Pročitaj više...